24sjuhandel.se är en online livsmedel butik. Vår affärsidé är att erbjuda företag livsmedel från hela världen med huvudfokus på halal-livsmedel till bästa pris och riktigt bra kvalitet, med brett sortiment och bra service.

Vårt mål är att ska finna den mat du söker hos oss utan att det kostar mer än nödvändigt och med en smidig och snabb leverans till din adress.

Beställning

Vi vill gärna ha en personlig kontakt med varje Ny kund. För att kunna förstå ert behov och kunna få en bild av vad som behövs för just er verksamhet. Vår kundservice finns tillgängligt även per telefon ring 0200 56 46 36 så hjälper vi dig vidare. Tack för visat intresse för oss på 24sjuhandel.se Vi är en av Sveriges grossister inom kött, kontorsmaterial mm.

När man tänker på 24sjuhandel.se vill vi inte att första tanken om oss ska vara att vi är störst, utan vi vill att det ska vara att vi är en trygg och pålitlig leverantör. Någon som ni kan lita på som ger er en huvudvärk mindre. Att vara en småföretagare är ofta mycket stressigt, mycket som ska pusslas. Vi vill kunna garantera att vara den billigaste och tryggaste leverantören för just er - och det är något vi strävar efter varje dag. Vi kan ta den lilla beställningen som den stora, vi är idag en grossist med både detalj- och partihandel.